juzailah's FotoPage

By: juzailah zyrany

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Jul-2008 07:11 Email | Share | | Bookmark
Citer Psl nak kurus

aku dah 1 week x mkn nasi..muahahaaaaaaaa. Moga2 usaha aku utk kuruskan sket badan aku ni akan berjaya hehehe...tp sakitnya perut aku mula2 x mkn nasi, yelah dah biasakan. Tp aku gantikan nasi dgn roti or biskut. Aku benonya dah x sanggup dah nak dengor dialog nih..'long, apsal ko makin tembam/ gemuk @ dan sewaktu denganya. Sakitnya tinga aku dengor..

P/s : tp yg pasti cincin aku yg tak muat aku dah bleh pakai semula ..wakakaaaaaaaa...ada la perubahan sket


Monday, 9-Jun-2008 02:06 Email | Share | | Bookmark
Aizat - Hanya Kau Yang Mampu

Ku cuba redakan relung hati
Bayangmu yang berlalu pergi
Terlukis di dalam kenangan
Bebas bermain di hatiku


Cerita tentang masa lalu
Cerita tentang kau dan aku
Kini tinggal hanya kenangan
Kau abadi di dalam hatiku

Harusnya takkan ku biarkan engkau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Cerita tentang masa lalu
Cerita tentang kau dan aku
Kini tinggal hanya kenangan
Kau abadi di dalam hatiku

Harusnya takkan ku biarkan kau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo
Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo

Harusnya takkan ku biarkan engkau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo
Aku cinta ooohhhhhh
Aku cinta oooooooo

Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku
ooooo


p/s : Ntah kenapa aku suka sgt dgn lirik lagu ni.. . Lagi satu aku kalo bleh nak tanye aizat mcm mana dia le kurussssssss.....muahahahahaha


Wednesday, 28-May-2008 02:06 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 to Zoo Melaka

Haziq
Depan Zoo
hai..reti ke nak drive?
View all 25 photos...
Kali ni jalan2 to zoo melaka..ntah dah brp kali la aku pegi zoo ni. Ajiq nak pegi sgt..mcm biasa la kami pegi berdua saja.lagi best..
kalo gi reramai banyk pulak karenahnya..layan sorang ni pun aku dah tak larat..
mcm biasa aku kene jadi camerawomen utk ajiq..


Tuesday, 27-May-2008 07:13 Email | Share | | Bookmark
Trip to KL

ajiq bekfest
ajiq lagi
potong sosej ke..
View all 18 photos...
First time driving g KL..paling jauh pun drive sampai PD jer. Start journey sesudah subuh.. harap sampai kl before noon coz dah janji dgn kak sarah kene sampai se awal yg boleh.Alhamdulilah perjalanan semua ok..sampai di RNR jejantas Air Keroh tepat jam 9.05am. cepart jugak aku sampai hehe..dr jb kol 6.30 sampai air keroh kol 9 kira ok ler tu..time kasih kasih kete comel ku yg cute
Anak bujang aku nak bekfest kat KFC..alahai pg2 kene mkn ayam tak lalu den nak mkn. Makan la nak..mak minum jer . 9.45 start journey balik and sampai sg besi kol 11.15..

Aku first time drive dlm KL..kecut gak perut, mak oii laju2 nyer keta.. . Kene cari mana itu letaknya DBKL...Kak Sarah sengaja tau nak dera aku, dah ler first time drive dlm KL suruh plak cr bangunan yg aku tak tau mana letaknya..nasib baik co-pilot bleh pakai wakakaka..tq ajiq, mummy love u . As pesan ' Long, ko ikut jer sign board ke bandaraya, sampai la ko nanti'..bila dah jumpa puduraya aku rasa lega sgt2..Call kak sarah suruh dia turun dr, aku malas nak masuk parking..then kak sarah bw aku ikut dia g tmpt pemborong baju2..aku ikut jer jd driver . lps siap semua balik semula ke opis kak sarah..lunch then jalan2 kat JLN TAR...(tmpt kegemaran aku) aku bli kain n brooch & mcm2 lagi. Pergh first day sampai aku dah buat pelaburan..

Lepas sopping balik umah kak sarah kat selayang..alahai jem sokmo la KL nih. sib baik keta aku AUTO..lps rehat g Wangsa Maju amek plak anak dara mentel..(SHILA). kira dia akan jd guide aku utk hari seterusnya..mlm borak2 dgn shila sampai kol 3am..

Bgn and siap2 utk berjalan2..shila ajak g mid valley, aku ingat dia tau jln aku yg lurus bendul main ikut jer..sekali bukan sampai ke mid valley tp sampai ke sunway pyramid. alahai anak dara sorang ni.. sib baik da tmpt utk ajiq -ice skating- kalo dok jenuh le aku nak pujuk dia. balik dr sana ajiq nak naik eye on m'sia pulak..aku ni dah tak larat nak jalan, mata dah ngantuk..rest x cukup. tp ajiq pnya pasal aku gagahkan juga..
Balik umah kak sarah..aku lepak giler

Hr berikutnya tak ke mana2 rehat kat umah jer coz esoknya dah nak balik..jln dekat2 gombak jer..

yeszzzzz akhirnya aku berjaya pusing2 KL sendiri..


Tuesday, 15-Apr-2008 05:25 Email | Share | | Bookmark
Langkawi Part III

ajiq posing & bus
ajiq & eagle
ajiq n mak @ telaga mahsuri
View all 28 photos...
Pic2 ni br sempat donlod dr hp..
dah lebih sebulan dah...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net